dansschoen van de maand

 

Iedere maand kiest de dansschoen voor jou uit de volledige collectie een paar dansschoenen uit om speciaal in de spotlights te zetten.

Dansschoenen voor alle dansstijlen kunnen 'dansschoen van de maand worden'. De reden om dansschoenen extra onder de aandacht te brengen kan bijvoorbeeld zijn dat er een nieuwe dansschoen op de markt gebracht wordt, er een speciale actie van een van onze leveranciers is of een bepaalde dansschoen gezien het seizoen erg in trek is.

Profiteren van deze actie kan u bij dit dansschoen-van-de-maand-model al gauw de nodige tientjes schelen!

Op onze facebook-pagina en in onze nieuwsbrief wordt telkens vermeld, welk paar dansschoenen 'dansschoen van de maand' is.

Absoluut een aanrader!

Dus houd onze nieuwsbrief en facebook-pagina goed in de gaten en reageer meteen wanneer úw favorieten de dansschoenen van de maand zijn!

 

Dansschoen van de maand mei 2017:

'Felicity' van het merk Dancelife van 102,85 voor 79,95

'Felicity' is de fantastische klassieke dames ballroom dansschoen met een buitenkant van satijn en buitenzool van suède. De schoen heeft een bandje dat overdwars over de wreef loopt. De schoen is verkrijgbaar in tan / huidkleur met hakhoogte 5,5 cm of 7,5 cm, in de kleur zwart met hakhoogte 5,5 cm en in de kleur wit met hakhoogte 7,5 cm.

De dansschoen van de maand-korting geldt voor alle varianten van de Felicity.

 

Uitgebreidere produkt-informatie vindt u door op de homepage rechts bovenin bij "doorzoek de hele winkel" de naam Felicity te typen.

 

Ga door naar onze webwinkel >


Ga door naar onze webwinkel >
Ga door naar de volledige collectie met alle leveranciers >

Deel jouw passie voor stijldansen met ons >
Tips en weetjes bij het aankopen van dansschoenen >