10 cent regeling

 

Dedansschoenvoorjou ziet de online verkoop van
dansschoenen via de webshop als een extra service, maar niet als een vervanging
van de fysieke winkel. Graag helpen wij u persoonlijk bij het uitkiezen van
dansschoenen en kijken wij met u mee of dansschoenen voor uw dansen geschikt
zijn en aan uw voeten passen zoals dansschoenen gedragen horen te worden

 

Vanwege de soms grotere afstand neemt dedansschoenvoorjou diverse initiatieven om met dansschoenen naar u toe te komen. Daarnaast hanteert dedansschoenvoorjou de zogenaamde  “10 eurocent-regeling”.

 

Inhoud regeling:

 

Voor mensen die in de back-office van dedansschoenvoorjou bestelde dansschoenen komen afhalen of op aanvraag een bepaald model dansschoenen komen passen en deze vervolgens kopen, biedt de dansschoenvoorjou een soort reiskostenvergoeding, de 10-cent-regeling.

Deze regeling houdt in dat klanten een korting op de aanschafprijs van hun dansschoenen kunnen krijgen voor een bedrag van 10 eurocent per kilometer (enkele reis) tussen het woonadres van de klant en het adres van de backoffice van dedansschoenvoorjou, Donderveldstraat 12 te 6367 XW in Voerendaal.

 

Bij de aankoop van dansschoenen wordt aan de hand van de postcode op uw identitieitskaart of paspoort deze afstand berekend en wordt de berekende korting in mindering gebracht op de aankoopprijs. Bovendien is er dan geen sprake van verzendkosten die anders in de aankoopprijs van dansschoenen verdisconteerd zijn.

 

Voorbeeld 1

Mevrouw Harings uit Weert woont op 65 kilometer afstand van de back-office van dedansschoenvoorjou. Zij heeft online een paar mooie danssneakers besteld en omdat zij deze in onze backoffice komt ophalen krijgt zij 65 x 10 eurocent = 6,50 euro korting.

 

Voorbeed 2

De Amsterdamse danskoppels van der Poel en Kuiper hebben via de website van dedansschoenvoorjou mooie, goede dansschoenen uitgezocht die zij wel eens “in het echt” willen zien, ruiken en voelen. Daarbij vinden zij het prettig dat er bij het passen ook met een deskundig oog in alle rust meegekeken wordt of deze dansschoenen voor hun geschikt zijn. Zij komen samen naar de backoffice van dedansschoenvoorjou, waar de dansschoenen en de bijbehorende uitleg erg goed blijken te bevallen.  Beide koppels besluiten de dansschoenen te kopen en zij ontvangen alle vier per persoon een korting van 200 kilometer x 10 eurocent = 20 euro, oftewel 80 euro in het totaal.