laagste prijs garantie

 

Bij het vaststellen van de verkoopprijzen van de dansschoenen gaat de dansschoen voor jou in beginsel uit van de advies-verkoopprijzen, zoals onze respectievelijke leveranciers die aangeven.

Bij de dansschoen voor jou weet u echter zeker dat u nooit te veel betaalt. Wij controleren regelmatig of onze verkoopprijzen niet hoger zijn dan elders. Zijn deze elders lager, dan passen wij onze prijzen daar op aan.

Dedansschoenvoorjou laagste prijs garantie
Hoe we ook ons best doen, het kan gebeuren dat u ergens anders dezelfde dansschoenen tegenkomt voor een lagere prijs dan bij ons. Daarom is er de De dansschoen voor jou Laagste Prijsgarantie. Dankzij deze Prijsgarantie weet u zeker dat u nooit te veel betaalt. Want ziet u het produkt van uw keuze of uw aankoop ergens anders toch voordeliger, dan passen wij de prijs aan of betalen wij u het prijsverschil terug, zelfs tot twee weken na aankoop.

Zo gaat u te werk
Als u dansschoenen, ofwel online, ofwel in onze backoffice heeft uitgezocht en ziet dat deze elders goedkoper geprijsd zijn, kunt u dit bij de dansschoen voor jou melden en ontvangt u uw dansschoenen voor de goedkopere prijs die elders gevraagd wordt.
Als u de dansschoenen in onze webshop of in onze back-office heeft gekocht en u ziet daarna de dansschoenen elders goedkoper geprijsd, dan kunt u met uw aankoopbewijs tot 14 dagen na aankoop terecht bij onze klantenservice en wordt het verschil aan u uitbetaald.


Wij betalen u het prijsverschil terug indien aan de onderstaande voorwaarden is voldaan:

Voorwaarden

  • Het artikel heeft elders hetzelfde typenummer als bij de dansschoen voor jou.
  • Het artikel is elders in nieuwstaat en direct leverbaar in de originele gesloten fabrieksverpakking.
  • Het artikel moet in de winkel of op de website van de andere aanbieder duidelijk zijn geprijsd.
  • Brengt de alternatieve aanbieder verzendkosten in rekening, dan worden deze op de totale verkoopprijs van de alternatieve aanbieder in mindering gebracht.
  • De lagere verkoopprijs moet door de dansschoen voor jou gecontroleerd kunnen worden.
  • Is de lagere prijs het gevolg van een kortingsactie, dan hanteert de dansschoen voor jou dezelfde actievoorwaarden.
  • Schade- en showartikelen zijn uitgesloten van de dedansschoenvoorjou Laagste Prijsgarantie.
  • De dedansschoenvoorjou laagste Prijsgarantie is na het moment van aankoop 14 dagen geldig.