aankoopmogelijkheden, 10 cent-regeling, laagste prijs-garantie

 

Aankoopmogelijkheden

Online en in onze webshop

Alle dansschoenen uit de collecties van de fabrikanten en leveranciers waarmee de dansschoen voor jou samenwerkt (klik onderaan op "volledige collectie, alle leveranciers"), kunnen online besteld worden.

Alle dansschoenen die in onze webshop vermeld staan kunt u bestellen door de stappen van onze webwinkel te volgen.

Alle andere dansschoenen, die nog niet in onze webshop staan maar die u kunt zien op websites van onze leveranciers, kunt u bestellen door contact met ons op te nemen.

Door u bestelde dansschoenen kunt u thuis laten bezorgen, maar ook zelf ophalen in onze back-office in Voerendaal.

Voor dansschoenen die bij u thuis bezorgd worden moeten bijkomend verzendkosten betaald worden.

Uitzoeken of ophalen In onze backoffice

Ook kunt u dansschoenen passen, proberen en eventueel kopen in onze back-office. De hier aanwezige voorraad dansschoenen wordt iedere week groter, maar is in die zin beperkt dat wij (nog)  niet alle dansschoenen van al onze leveranciers op voorraad hebben. Als u geïnteresseerd bent in dansschoenen die u op een van de websites hebt gezien, kunt u dit echter wel aan ons doorgeven zodat wij deze dansschoenen in meerdere maten in huis halen en u deze “in het echt” kunt passen.

Op dansschoenbeurzen

Vanaf september 2017 zal de dansschoen voor jou door heel Nederland en Vlaanderen dansschoenbeurzen organiseren. U kunt daar dan telkens een geselecteerde voorraad bekijken, passen of uitproberen. Maar ook hier kunt u altijd vooraf aangeven welke dansschoenen u graag zou willen proberen, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat deze dansschoenen bij de collectie zitten. Waar en wanneer deze beurzen zijn, wordt telkens medegedeeld in onze nieuwsbrief, op onze facebook-pagina en in de agenda die vanaf januari 2017 op deze website te zien zal zijn.

Tijdens een sponsor-bijeenkomst in uw dansschool

In de loop van 2017 zal de dansschoen voor jou sponsor-bijeenkomsten voor en in dansscholen gaan verzorgen. Hier bestaan voor u dezelfde mogelijkheden om dansschoenen uit te zoeken en/of te kopen als op dansschoenbeurzen.

Waar en wanneer deze sponsorbijeenkomsten zullen zijn wordt eveneens telkens medegedeeld in onze nieuwsbrief, op facebook en in de agenda die vanaf januari 2017 op deze website te zien zal zijn.

Op onze stand bij dansevenementen

Eveneens in de loop van 2017 zal de dansschoen voor jou met telkens een geselecteerde voorraad bij dansevenementen aanwezig zijn.

Ook hier bestaan voor u dezelfde mogelijkheden om dansschoenen uit te zoeken en/of te kopen of op aanvraag door ons mee te laten nemen als op dansschoenbeurzen. En ook hiervan wordt in onze nieuwsbrief, op facebook en in de agenda die vanaf januari 2017 op deze website te zien zal zijn vermeld waar en wanneer de dansschoen voor jou aanwezig zal zijn..

Bij een thuisparty

Groepen mensen die het interessant zouden vinden om in eigen omgeving (thuis of in een zaaltje) op een gezellige manier een presentatie en uitleg over dansschoenen te krijgen, kunnen zich hiervoor bij de dansschoen voor jou melden. In overleg wordt dan een afspraak gemaakt die helemaal aangepast is aan de belangstelling en verwachting van de betreffende groep. Uiteraard nemen wij een collectie dansschoenen mee naar deze zogenaamde thuisparty’s en ook hier kunt u het van tevoren aangeven als u dansschoenen heeft gezien die u wel eens wat beter zou willen bekijken.

 

10 cent-regeling

De dansschoen voor jou ziet de online verkoop van dansschoenen als een extra service, maar niet als een vervanging van een stenen winkel, waarin wij u graag op een persoonlijke manier helpen bij het uitkiezen van dansschoenen. En met u meekijken of dansschoenen voor uw dansen geschikt zijn en aan uw voeten passen zoals dansschoenen gedragen horen te worden. 

Omdat de dansschoen voor jou dansschoenen levert in heel Nederland, Vlaanderen en later ook in Duitsland, kan de reisafstand naar onze back-office, gevestigd in het Zuid-Limburgse Voerendaal, voor u groot zijn. Om deze afstand letterlijk te verkleinen worden doorlopend activiteiten verzorgd waardoor de dansschoen voor jou regelmatig bij u in de buurt is met een grote voorraad dansschoenen. Ook kunt u hierbij altijd op aanvraag dansschoenen, waarvoor u belangstelling heeft, door ons laten meenemen.

Voor klanten die er de voorkeur aan geven onze backoffice te bezoeken, heeft de dansschoen voor jou daarnaast de zogenaamde  “10 eurocent-regeling” ingevoerd. 

Inhoud regeling

Voor mensen die in de back-office van de dansschoen voor jou bestelde dansschoenen komen afhalen of op aanvraag een bepaald model dansschoenen komen passen en deze vervolgens kopen, biedt de dansschoen voor jou een reiskostenvergoeding, de 10-cent-regeling. Deze regeling houdt in dat klanten bij aankoop van dansschoenen een korting op de aanschafprijs van hun dansschoenen kunnen krijgen voor een bedrag van 10 eurocent per kilometer (enkele reis) tussen het woonadres van de klant en het adres van de backoffice van de dansschoen voor jou, Donderveldstraat 12 te 6367 XW in Voerendaal. Deze regeling geldt ongeacht op welke manier van vervoer u naar onze back-office toekomt.

 

 • Voorbeeld 1
  Stel, u woont in Weert, op 65 kilometer afstand van de back-office van de dansschoen voor jou. U heeft online een paar mooie danssneakers besteld en komt deze in onze back-office ophalen. U krijgt dan 65 x 10 eurocent = 6,50 euro reiskostenvergoeding en spaart bovendien de verzendkosten uit. 
   
 • Voorbeeld 2
  Twee bevriende danskoppels uit Amsterdam hebben via de website van de dansschoen voor jou stijldans-schoenen uitgezocht die zij wel eens “in het echt” willen zien, ruiken en voelen.  Zij komen samen naar de back-office van de dansschoen voor jou, waar de dansschoenen en de bijbehorende uitleg erg goed blijken te bevallen.  Alle vier de dansvrienden besluiten de dansschoenen te kopen en zij ontvangen daarom per persoon een korting van 200 kilometer x 10 eurocent = 20 euro, oftewel 80 euro in het totaal.

 

Let op! De hoogte van deze reiskostenvergoeding bedraagt maximaal 25% van de verkoopprijs van de gekochte dansschoenen!

 

laagste prijs-garantie

Bij het vaststellen van de verkoopprijzen van de dansschoenen gaat de dansschoen voor jou in beginsel uit van de advies-verkoopprijzen, zoals onze respectievelijke leveranciers die aangeven.

Bij de dansschoen voor jou weet u echter zeker dat u nooit te veel betaalt. Wij controleren regelmatig of onze verkoopprijzen niet hoger zijn dan elders. Zijn deze elders lager, dan passen wij onze prijzen daar op aan.

Dedansschoenvoorjou laagste prijs garantie
Hoe we ook ons best doen, het kan gebeuren dat u ergens anders dezelfde dansschoenen tegenkomt voor een lagere prijs dan bij ons. Daarom is er de De dansschoen voor jou Laagste Prijsgarantie. Dankzij deze Prijsgarantie weet u zeker dat u nooit te veel betaalt. Want ziet u het produkt van uw keuze of uw aankoop ergens anders toch voordeliger, dan passen wij de prijs aan of betalen wij u het prijsverschil terug, zelfs tot twee weken na aankoop.

Zo gaat u te werk
Als u dansschoenen, ofwel online, ofwel in onze backoffice heeft uitgezocht en ziet dat deze elders goedkoper geprijsd zijn, kunt u dit bij de dansschoen voor jou melden en ontvangt u uw dansschoenen voor de goedkopere prijs die elders gevraagd wordt.
Als u de dansschoenen in onze webshop of in onze back-office heeft gekocht en u ziet daarna de dansschoenen elders goedkoper geprijsd, dan kunt u met uw aankoopbewijs tot 14 dagen na aankoop terecht bij onze klantenservice en wordt het verschil aan u uitbetaald.


Wij betalen u het prijsverschil terug indien aan de onderstaande voorwaarden is voldaan:

Voorwaarden

 • Het artikel heeft elders hetzelfde typenummer als bij de dansschoen voor jou.
 • Het artikel is elders in nieuwstaat en direct leverbaar in de originele gesloten fabrieksverpakking.
 • Het artikel moet in de winkel of op de website van de andere aanbieder duidelijk zijn geprijsd.
 • Brengt de alternatieve aanbieder verzendkosten in rekening, dan worden deze op de totale verkoopprijs van de alternatieve aanbieder in mindering gebracht.
 • De lagere verkoopprijs moet door de dansschoen voor jou gecontroleerd kunnen worden.
 • Is de lagere prijs het gevolg van een kortingsactie, dan hanteert de dansschoen voor jou dezelfde actievoorwaarden.
 • Schade- en showartikelen zijn uitgesloten van de dedansschoenvoorjou Laagste Prijsgarantie.
 • De dedansschoenvoorjou laagste Prijsgarantie is na het moment van aankoop 14 dagen geldig.