dansschoenen-beurzen

 

De dansschoen voor jou is er voor alle dansers in Nederland en Vlaanderen. Dat is een groot marktgebied. Wij vinden dat het aan ons is om deze letterlijke afstand naar u te overbruggen en doen dit dan ook op de volgende manieren.

Voor dansers die dat prettig vinden kunnen alle dansschoenen van al onze leveranciers online besteld worden.De modellen die al in onze webwinkel zijn opgenomen via onze webshop, nog niet opgenomen modellen door contact met ons op te nemen. Deze dansschoenen worden vervolgens per post bij u thuis bezorgd en kunt u binnen 14 dagen terugsturen of omruilen, mits deze ongebruikt en onbeschadigd zijn.

Er zijn echter ook veel dansers die liever hun dansschoenen in een echte, fysieke winkel willen bekijken of passen. In een persoonlijk contact samen bespreken wat u danst, welke dansschoenen u nodig heeft en het beste bij u passen is vaak geen overbodige luxe om tot de juiste dansschoen te komen. Om deze reden bieden wij een reiskosten-vergoeding voor dansers die in onze back-officedansschoenen kopen, organiseren wij dansschoen-thuisparty's, houden wij (sponsor)bijeenkomsten bij dansscholen en verenigingen maar organiseren wij ook regelmatig dansschoenen-beurzen bij u in de buurt.

Dansschoenbeurzen

Met het organiseren van dansschoenen-beurzen zorgen wij dat wij enkele malen per jaar met onze mobiele dansschoenen-winkel bij al onze dansende klanten in de buurt komen. In onze nieuwsbrief en op onze facebook-pagina zal telkens ruim van tevoren bekend gemaakt worden wanneer en waar de volgende dansschoen-beurzen gehouden worden. Wij hebben dan onze mobiele voorraad dansschoenen voor u klaarstaan. Indien u dansschoenen gezien heeft die u wel eens beter zou willen bekijken en/of uitproberen dan kunt u dat vooraf aan ons laten weten en zorgen wij op aanvraag dat wij ook deze modellen bij ons hebben.

Op deze manier kunt u regelmatig bij u in de buurt alle gewenste dansschoenen in het echt zien, voelen, proberen en desgewenst ons deskundig advies over een juiste aankoop vragen. Wij zijn u graag van dienst en zien ernaar uit kennis met u te maken bij een van onze dansschoenen-beurzen!


Ga door naar onze webwinkel >
Ga door naar de volledige collectie met alle leveranciers >

Deel jouw passie voor stijldansen met ons >
Tips en weetjes bij het aankopen van dansschoenen >