meest gestelde vragen

 

Nee, wij werken wel 7 dagen per week maar op zondag zijn we voor het publiek gesloten.

Nee, dansschoenen die al gedragen zijn, hebben zich al gevormd naar de voeten van iemand anders. Dit gebeurt heel snel, dus ook dansschoenen die “slechts één keer gedragen” of  “bijna niet gebruikt” zijn, zijn bijna altijd ongeschikt om op te gaan dansen. Bovendien is vaak niet met zekerheid te achterhalen waar ze vandaan komen en wordt er geen garantie bij gegeven.

Dat tweedehands dansschoenen goedkoper zijn valt overigens ook nog maar te bezien. Wekelijks biedt de dansschoen voor jou een paar dansschoenen met grote korting aan als “dansschoen van de week” en is er de doorlopende actie van de "winstpakkers". Daarnaast zijn er regelmatig andere korting-acties. En dan is er natuurlijk onze Laagste Prijs-garantie. Maar wij horen ook regelmatig van dansers dat zij voor hun verjaardag of andere gelegenheid als kado-suggestie een dansschoenen-kadobon hebben.....  Voor de oplettende danser dus volop voordeel te behalen!

Ja, u kunt alles verven, maar daarmee verprutst u wel uw dansschoenen. Het materiaal waarvan de schoen gemaakt is wordt door verf zodanig aangetast, dat de dansschoen-eigenschappen die uw schoenen goede dansschoenen maken verdwijnen. Als u oude, afgedragen dansschoenen verft voor een bepaalde gelegenheid omdat u deze dansschoenen toch al wilde wegdoen, dan kunt u rustig nog een avondje hierop dansen. Mocht u echter op zoek zijn naar goed werkende dansschoenen met een speciale kleur, dan kijken we graag met u mee of we deze kunnen vinden of eventueel laten maken.

Wilt u direct contact? Dan kunt u ons tijdens openingstijden bellen op 045-522 54 47 of daarbuiten op 06-21550788. Buiten het contactformulier kunt u ons ookper mail (info@dedansschoenvoorjou.nl) bereiken. Ook kan dit via de chat-functie of door het sturen van een app naar 06 21 55 07 88.
Indien u dat prettig vindt kunnen wij u atijd terugbellen om persoonlijk uw vraag te bespreken. Natuurllijk bent u ook tijdens openingstijden of op afspraak welkom in onze backoffice / winkel.