Facebook

 

Facebook bedrijfspagina
Natuurlijk zit de dansschoen voor jou ook op facebook. Als fervente dansliefhebbers vinden wij  het niet alleen leuk om datgene wat wij weten, lezen en horen over dansen te delen met jou, maar zijn wij ook nieuwsgierig naar jouw enthousiasme of passie voor dansen, wat jij meemaakt en te vertellen hebt. Door onze facebook-pagina te volgen blijf je volledig geïnformeerd over acties, activiteiten en agenda van de dansschoen voor jou.

Maar je blijft ook altijd op de hoogte van het laatste dansnieuws, ontwikkelingen of gebeurtenissen op dansgebied of gewoon meer achtergrondinformatie over jouw dansen. Zaken als danstips, danskleding, nieuwe dansmuziek, filmpjes, dansreizen, dansadviezen of andere interessante dans-dingen om te lezen.

Tegelijkertijd zijn wij en de dansende volgers van onze facebook-pagina nieuwsgierig naar jouw dansbeleving, jouw dansplezier, wat jij meemaakt in jouw dansen of leuk vindt om met andere dansers te delen.

www.facebook.com/dedansschoenvoorjou/

 

Facebook-groepen per dansstijl
De dansschoen voor jou heeft naast de algemene bedrijfspagina voor een aantal dansstijlen ook verschillende specifiekere facebook-groepen. Hierin wordt per dansstijl meer toegespitste informatie gedeeld. En kun je alles wat met jouw dansen te maken heeft delen met dansers met een voorkeur voor dezelfde dansstijl als jij. Dus blijf niet alleen helemaal up-to-date maar laat je, net als op de dansvloer, zien in onze faceboek-groepen!

De facebook-groepen zijn:
de Bruilofts-dans van jou
de Tap-Dans van jou
de Stijldans van jou
de Argentijnse Tango van jou
de Salsa van jou
de dansschoen voor jou Kids Corner