stijldansen

 

Stijldansen is een verzamelnaam van ballroom en latin (latijn-amerikaanse) dansen

Vanaf 6 of 7 jaar kun je al leren stijldansen. Dit kan bij een cursus op de dansschool maar daarnaast worden er ook wel lessen gegeven op basisscholen en in het middelbaar onderwijs. Om mee te kunnen doen heb je wel een danspartner nodig.

Aan het eind van elk dansseizoen kun je dan meestal afdansen voor een mooi diploma en als je al wat langer op les zit kun je ook meedoen aan regionale danswedstrijden.

Veel dansscholen organiseren  regelmatig een gezellige stapavond . Lekker dansen wat tijdens de dansles is geleerd. Of wat dacht je van de verschillende dansen van het jaar?  Een sportieve en gezellige avond met jouw muziek van o.a. Avicii, Pharrel, Olly Murs, Onerepublic, Afrojack, Calvin Harris, Justin Timberlake, Beyoncé, en nog veel meer.

Leer samen dansen in een leuke, gezellige omgeving en dans op de muziek die jij leuk vindt! En jongens, je moet ook weten: je leert tijdens de Teenz-dansles niet alleen dansen, maar ook mensen kennen. Jongens die kunnen dansen zitten nooit zonder lief….

Als je stijldansen leuk vindt is het zeker de moeite waard daarvoor een paar mooie dansschoenen uit te zoeken. Jouw danspassen zullen een stuk gemakkelijker worden en mooier uitzien.

Voor wat oudere kinderen zijn vaak ook de kleinste volwassenen-maten geschikt, dus vergeet niet ook daar even te kijken!

Heb je vragen hierover? Bel of mail ons dan even, dan vertellen we je alles wat je weten wilt over stijldansen en dansen op stijldans-schoenen!

Ga door naar onze webwinkel >
Ga door naar de volledige collectie met alle leveranciers >

Deel jouw passie voor stijldansen met ons >
Tips en weetjes bij het aankopen van dansschoenen >