sponsor-bijeenkomsten

 

De dansschoen is doorlopend op zoek naar vormen voor samenwerking met dansscholen, dansverenigingen en -clubs, dansgroepen, dansleraren en organisaties op dansgebied die tot win-win situaties leiden.

Als voorbeeld hiervoor mag gelden dat bij de aankoop van dansschoenen door dansers van bij ons aangemelde dansscholen, dansclubs of dansleraren niet alleen de koper een korting van 10% ontvangt, maar dat er naar de dansschool / leraar eveneens een bedrag van 10% van de aanschafprijs overgemaakt wordt.

En zo zijn er vele afspraken die de dansschoen voor jou kan maken die enerzijds zonder rompslomp voor omzet zorgen, terwijl zaken als deskundigheid, nazorg en garantie-regelingen niet meer uw zorg zijn. Een van de mogelijkheden is het organiseren van een sponsor-bijeenkomst.

Het enige waarvoor u hoeft te zorgen is dat u een aantal mensen bij elkaar krijgt en zorgt voor een beschikbare ruimte. Voor iedere aanwezige ontvangt u van de dansschoen voor jou een vast bedrag, ongeacht of er iemand uiteindelijk dansschoenen koopt of niet. De keuze is vervolgens geheel aan u, of u voor deze bijeenkomst bijvoorbeeld een entree-bedrag vraagt. Indien u daar de bijbehorende bar-omzet vervolgens bij optelt is dit bij voorbaat voor u lucratief.

De dansschoen voor jou maakt er vervolgens een bijeenkomst van waar u niets meer voor hoeft te doen. In overleg zullen wij de details met u bespreken, maar het gebruikelijke stramien dat wij volgen is dat de dansschoen voor jou zal beginnen met zichzelf in een presentatie voor te stellen, waarna (achtergrond)informatie over dansschoenen en de respectievelijke dansschoen-merken gegeven wordt. Uiteraard is er vervolgens alle ruimte om vragen van gasten te beantwoorden en kan iedereen rustig onze mobiele voorraad dansschoenen bekijken, passen en hierover advies vragen.

Indien u vragen heeft over onze sponsor-bijeenkomsten of (vrijblijvend) nadere informatie zou willen ontvangen moet u zeker even contact met ons zoeken!


Ga door naar onze webwinkel >
Ga door naar de volledige collectie met alle leveranciers >

Deel jouw passie voor stijldansen met ons >
Tips en weetjes bij het aankopen van dansschoenen >